Zoek je een startbewijs?

  • Eerste hulp bij hardlopen: Hoe kies ik de juiste hardloopsokken; wat is echt belangrijk? meer info


Onlangs kwam ik de onderstaande website tegen. Deze website brengt hardlopers die een startbewijs zoeken en hen die door een vervelende blessure, ziekte of andere reden, niet kunnen deelnemen aan een hardloopwedstrijd, bij elkaar.

Prima initiatief als je het mij vraagt. Ik moest onlangs de Zevenheuvelenloop i.v.m. een knieblessure aan me voorbij laten gaan. Had ik deze website eerder ontdekt, dat had ik iemand anders blij kunnen maken met een startbewijs voor dat geweldige evenement. Tegelijkertijd had ik de gemaakte kosten voor het startbewijs kunnen gebruiken voor iets anders. Deze website staat bij mij sindsdien bij mijn favorieten.

De website brengt GEEN kosten in rekening en fungeert feitelijk als een marktplaats voor hardlopers die hun startbewijs aanbieden of een startbewijs zoeken.

De website heet Startbewijshulp.nl

startbewijshulp

 

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.