Handig voor hardlopers: Open je deur zonder sleutel

Laat die huissleutels maar thuis!

Loop jij als hardloper ook het liefst met zo min mogelijk accessoires? Accessoires zoals smartphones en huissleutels kun je vandaag de dag gelukkig gewoon thuis laten.

Moderne sporthorloges met ingebouwde hartslagmeter en muziekspeler

De hedendaagse sporthorloges zijn van alle gemakken voorzien. Ingebouwde hartslagmeters en muziekspelers zorgen ervoor dat hartslagbanden en smartphones gewoon thuis kunnen blijven. Dat je tegenwoordig ook de huissleutels thuis kunt laten ontdekte ik onlangs zelf.

Nuki Smart Lock 3.o bedienen met je sporthorloge

De Nuki Smart Lock 3.0 is een accessoire voor in huis of op kantoor, die ervoor zorgt dat je je smartphone kunt thuislaten. Dat is bij je dagelijkse rondje hardlopen enorm handig.  De Nuki is een digitaal deurslot. De Nuki Smart Lock 3.0 wordt aan de binnenkant van de deur op de bestaande cilinder gemonteerd. In de meeste gevallen hoeft het deurslot hiervoor niet te worden aangepast (zie de informatie op de website Nuki.io) of bekijk de onderstaande video:

 

Je hoeft alleen maar de gratis Nuki-app op je smartphone en smartwatch te downloaden en de Nuki-app te koppelen aan het Smart Lock op je deur, en je slimme deurslot is klaar voor gebruik. Met je smartwatch kun je vervolgens de deur automatisch openen en sluiten. Ik heb het zelf geprobeerd met mijn Garmin 645 en het werkt perfect!!

Nuki is geschikt voor deze sport/smartwatches

Om de Nuki smart lock te bedienen hoef je niet op pad met een smartphone. Als je in het bezit van één de volgende smartwatches kun je het slot van je voor- of achterdeur eenvoudig openen.

  • Apple Watch
  • Wear OS
  • Galaxy Watches
  • Garmin
  • Huawei Watch 3

Meer info:

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.