Beginnen met hardlopen schema

Dit schema helpt je op weg


Tips: 
  • download: e-book "hardlopen in 5 stappen"
  • download: hardloop-en fitnessschema's
  • koop: hardloopkleding en accessoires
  • volg ons op instagram & facebook

Beginnen met hardlopen

Maar waar begin je nu eigenlijk mee?! Hardlopen is een goedkope sport. Je hebt er niet veel voor nodig. Wat sportkleding, een paar goede hardloopschoenen en natuurlijk een hardloopschema. Als jij zorgt voor een paar degelijke hardloopschoenen, dan helpen wij je op weg met een hardloopschema voor beginners.

Een hardloopschema is een prima manier om je gestelde doel te bereiken. Of je nu 5km, 10km, een halve of een hele marathon wil leren lopen; een hardloopschema helpt je stapsgewijs om je doel te bereiken. Een goed hardloopschema verbetert je conditie en zorgt met voldoende rustmomenten voor het voorkomen van blessures.

In ons gratis e-book ‘hardlopen in 5 stappen‘ besteden we overigens uitgebreid aandacht aan alles wat je als beginnende hardloper zou willen (en eigenlijk moet) weten.

Beginnen met hardlopen schema

Met behulp van dit “beginnen met hardlopen schema” leer je in een periode van 10 weken 5km/ 30minuten hardlopen. Dit schema is geschikt voor iedereen die wil beginnen met hardlopen of na een periode van inactiviteit weer wil beginnen met hardlopen.

Uitleg:

h= hardlopen, w=wandelen (b.v. 2h betekent 2 minuten hardlopen, 2w betekent 2 minuten rustig wandelen). Dag 6 en 7 zijn rustdagen.

DOWNLOAD SCHEMA ALS PDF

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.