De 5 beste podcasts over sporten en gezond leven

Luisteren EN doen zijn voor heel veel zaken in het leven een prima advies. Sinds het luisteren van podcasts onderweg in de auto, thuis in het openbaar vervoer en zelfs in de sportschool gemeengoed is geworden is de keuze ook reuze.

Onze redactie heeft er de laatste jaren ook behoorlijk wat beluisterd. Dit is, in willekeurige volgorde onze (en hopelijk straks ook jullie) favoriete Top 5.

  1. Beter Sneller Sterker 🔊

Na het succes van Gezond Verstand de Podcast, is het tijd voor iets nieuws. Onder de naam Beter Sneller Sterker, De Podcast, gaan @martyndejong (bekend van Menshealth) en @jordiwarners (radio-dj, werkzaam bij SLAM!) met experts en ervaringsdeskundigen in gesprek over training, voeding, balans en zelfverbetering. Ze spreken ondere met gasten wielrenster Puck Moonen, tv-maker Tim Hofman, schaatster Jutta Leerdam en Fitness-goeroe Arie Boomsma.

Beluister deze podcast

  1. Gezond Verstand 🔊

Deze voorganger van dezelfde makers mag natuurlijk niet ontbreken. Deze podcast is tot stand gekomen n.a.v. het afvallen van Jordi Warners (in een jaar tijd 28 kilo afgevallen). In Gezond Verstand De Podcast praat hij met Martyn de Jong van Men’s Health over een gezond leven met af en toe ongezonde keuzes. Martyn en Jordi nodigen, in deze vijfdelige podcastserie, iedere aflevering een expert uit om te praten over het begin, voeding, trainen en een gezond ritme !

Beluister deze podcast 

Geschikt voor gevoelige oren IPX5 Waterproof 4 Microfoons USB-C Touch bediening Volume control Verwisselbare tips Zeer licht Passieve Ruisonderdrukking

Verkrijgbaar bij

bol.com (€69,00)
De beste prijs / kwaliteit verhouding krijg je met deze Titan draadloze bluetooth oordopjes. Deze in-ear sport oordopjes zijn ideaal voor tijdens het hardlopen, fitnessen of om gewoon lekker op de bank te chillen met je favoriete muziek!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€39,00)
  1. Fit.nl; verander jezelf 🔊

Personal trainers, diëtisten, krachtsportcoaches en stress- en vitaliteitscoaches zijn te gast in de afleveringen van de podcasts van Fit.nl (www.fit.nl )

Beluister deze podcast 

  1. Looppraat 🔊

De podcast voor hardlopers door hardlopers zeggen de makers Anton-Jan Thijssen en Tim Baks. Elke maand bespreken ze samen met een gast het laatste loopnieuws en geven ze tips. Aanrader: de aflevering met ultraloopster Sameena van der Mijden.

Beluister deze podcast

  1. Sport podcasts: 20 Minute Fitness (Engelstalig) 🔊

De Engelstalige podvcast “20 Minute Fitness” brengt informatie over sporten, gezondheid, voeding en afvallen. Elke aflevering duurt minder dan 20 minuten. Een echte aanrader voor tijdens het sporten, of als goede motivatie.

Beluister deze podcast

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.