Track je Runs met deze 4 tips

De Corona pandemie zorgt er helaas voor dat veel hardloopevenementen worden gecanceld. Voor veel hardlopers  zijn deze evenementen een stok achter de deur en DE manier om gemotiveerd de trainingen af te werken. Toch zijn er meer uitdagende manieren om je van de bank te krijgen. In dit artikel bekijken we er een aantal.

Laat je tijdens het hardlopen achtervolgen door Zombies!

zombierun app“Only a few have survived the zombie epidemic. You are a Runner en-route to one of humanity’s last remaining outposts. They need your help to gather supplies, rescue survivors, and defend their home”. Met deze pakkende tekst dagen de makers van de gratis app Zombiesrun (download voor iPhone | download voor Android) je uit. Het werkt als volgt

    1. download de app / 2. start de app doe oortjes in / 3. begin met hardlopen / 4. je hoort muziek en info over de missie / 5. je verzamelt objecten (meer info op de website van de Zombierun)

 

Virtuele runs

Nu georganiseerde hardloopevenementen door de Coronamaatregelen vaak worden gecanceld of verplaatst, zijn virtuele runs een mooi alternatief.  “The Conqueror” is een aanbieder van dergelijke runs die je kunt lopen wanneer en waar je wilt. Bovendien ontvang je als finisher een mooie medaille. Hoe het werkt en welke mooie medailles je kunt verdienen, lees je op de website.

Smartwatches met uitgebreide challenges en trainingsprogramma’s

De tijd dat je persé met een smartphone om je arm moest lopen om je afstand en snelheid te meten is voorbij. Tegenwoordig tracken betaalbare smartwatches met uitgebreide mogelijkheden gewoon je runs, luister je niet naar je eigen gehijg maar de vetste spotify-tracks en meet je je VO2Max, hartslag en aantal verbrande calorieën. Met veel smartwatches kun je challenges instellen. Op DeBesteTester.nl lees je uitgebreide reviews en leer je welk merk en model het beste past bij jouw budget en wensen.

Koppel je smartwatch met Strava

Wist je dat de meest bekende merken zoals Garmin, Polar en Fitbit makkelijk kunt koppelen aan Strava?  Strava is een van de bekendste sportactivity-tracker apps die er bestaat. Gebruikers kunnen in de app hun eigen sportprestaties bijhouden of met andere gebruikers vergelijken. Over de voordelen van Strava en hoe je kunt reageren op prestaties van volgers lees je in dit artikel van de collega’s van Runnersworld.

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.