OCR World Final 2018

23 juni 2018 te Wijchen (Nijmegen)

ocrseries.com

OCR oftewel Obstacle Course Racing maakt niet alleen in Nederland, maar ook bij onze Duitse en Belgische buren steeds meer nieuwe vrienden. Weekend na weekend werken sportieve mannen en vrouwen zich in het zweet. De meest getalenteerde bikkels laten hun kunnen zien tijdens de Ocrseries.

OCR World Final

Wijchen bij Nijmegen was 23 juni 2018 de plek waar deze topatleten samen met de gewone stervelingen bijeen kwamen. Tijdens de Strong Viking – Water Editie waagden de pro’s zich aan een uitdagend parcours vol uitdagende hindernissen. Zij volbrachten hetzelfde parcours als de ‘amateurs’ aangevuld met een aantal extra zware hindernissen.

Nederlandse OCR-ers

Een aantal Nederlandse mannen en vrouwen vallen met regelmaat in de prijzen. De uitslag van de OCR World Final verklappen we nog niet, maar o.a. de Nederlanders Sabine Spreen, Lisan de Vries, Corien Jansen en Alexander Struijk maakten kans op het podium.

Lees hier ons kledingadvies voor een OCR zoals Strong Viking of Mud Masters

De video van de OCR World Final toont niet alleen een spannende race, maar laat je ook kennis maken met een prachtig parcours. En last but not least; de technieken die deze toppers zijn enorm leerzaam.

Lees ook: obstacleruntips over techniek / voeding / gear

Meer info over de Ocrseries vindt je op ocrseries.com. Een hele reeks gave video’s van de ocrseries kun je op het speciale Youtube-kanaal bekijken.

Tip: uitgebreid assortiment OCR Gear bij DutchMudMen.com

Meepraten over alles wat met hardlopen te maken heeft? Kom eens langs op Facebook of Instagram!

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.