Hardloopprestaties aan de muur

een mooie print van de hardlooproute en eindtijd

Heb jij ook zo’n kastlade vol met medailles die je bloed, zweet en tranen hebben gekost en nu liggen te verstoffen tussen de rest van je spullen. Soms wil je die ene gave prestatie net meer aandacht geven en een mooie plek in huis geven.

Sportymaps

Sportymaps is een Nederlands bedrijf dat mooie hardloopprestaties vereeuwigt op prachtige hoge kwaliteit print. Zoals in het onderstaande voorbeeld van de Rotterdam Marathon kan een achtergrond met route worden gecombineerd met je eigen naam en eindtijd.

Alle posters worden in Nederland ontworpen, maar worden zowel in Nederland (bestellingen binnen Europa) als de Verenigde Staten (bestellingen buiten Europa) geprint. Voor de niet Europese klanten hanteert men daarom ook andere maten. Voor de Europese maat prints zijn tevens lijsten beschikbaar. Ook is het mogelijk om een print op aluminium dibond te laten maken.

De posters zijn beschikbaar in verschillende maten. Dit zijn de maten voor Europese klanten:

  • A4 (21,1 x 29,7 cm)
  • A3 (29,7 x 42 cm)
  • A2 (42 x 59,4 cm)
  • B2 (50 x 70 cm)

Er is keuze uit een groot aantal prints. Bovendien worden wekelijks nieuwe routeposters toegevoegd. Op dit moment zitten er bijna 1400 routes in de webshop. Dit zijn ook routes voor Ironmans, triathlons, wandeltochten zoals de Vierdaagse en fietsroutes zoals de Mont Ventoux.

Neem gerust een kijkje op Sportymaps.com voor meer voorbeelden.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.