Opvallen met ‘andere’ Hardloopkleding en accessoires

Hardloopkleding en accessoires zijn jarenlang louter functioneel geweest. Dat is uiteraard erg belangrijk, maar het mag allemaal ook wel wat frivoler. Gelukkig is het met de toegenomen populariteit van hardlopen tegenwoordig ook eenvoudig om er een beetje leuk bij te lopen 😉

Laten we eens kijken hoe eenvoudig dit is!

1. Hardloop/sportshirts bedrukken

Als je weleens hebt deelgenomen aan een hardloopwedstrijd of een obstacle run zoals Strong Viking of Mudmasters (lees ook onze tips!) dat heb je ze vast weleens gezien. De groepjes sporters die allemaal in dezelfde shirts lopen met serieuze opdrukken in relatie tot hun werkgever, goede doelen en shirts met grappige opdrukken.  Tip: heb jij binnenkort met collega’s of een groep vrienden een hardloopevenement? Benader dan gerust je werkgever of een sportminded bedrijf. Dikke kans dat ze jou en je vrienden of collega’s willen sponsoren met een stapel shirts met mooie opdruk.

2. Je eigen Bidons bedrukken

Bidons bedrukken is de sportieve promotrend van 2022. Als jij lid bent van een Atletiekvereniging, loopgroep of teamlid in een andere sport, dan is dit de manier om je als individu en groep te onderscheiden. Laat een mooie inspirerende tekst of een mooi logo van je team of bedrijf op bidons plaatsen.  Het bedrukken van bidons en andere manieren om hardloopaccessoires vonden we trouwens op Promofit.nl.

3. Opvallende hardloopkleding

Als je eens wat anders wenst dan die oorsaaie donkergekleurde tights en hardloopshirt en het niet erg vindt om op te vallen, google dan eens op InkNburn. Dat is een Amerikaans merk en wordt via diverse Nederlandse online hardloopshops verkocht. Wil jij er bijlopen als een gepimpte ananas of een Marvel held(in)? Dan ben je aan het juist adres. Start die zoekmachine dus maar op en kijk wat er te koop is. Wedden dat je opvalt!!

 

Nog even dit: Er zijn in Nederland maar liefst 5,2 miljoen hardlopers! De groep Nederlandse hardlopers bestaat voor 56% uit mannen en 44% vrouwen. Een ander onderzoek laat zien dat vier op de tien Nederlanders (39 %) zegt dat ze wel eens gaan hardlopen. Eenderde van deze hardlopers is actief tijdens hardloopwedstrijden of marathons. Als je je wilt onderscheiden met gave prints op kleding en accessoires, heb je dus een flink publiek!

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.