Voedingssupplement Argi+; de slotconclusie


Tips: 
  • download: e-book "hardlopen in 5 stappen"
  • download: hardloop-en fitnessschema's
  • koop: hardloopkleding en accessoires
  • volg ons op instagram & facebook

Ruim twee weken geleden werd mij door Raymond Vinkestijn van ‘become fit forever‘ gevraagd, om het voedingssupplement Argi+ voor een periode van 15 dagen te testen.

Over de eerste kennismaking maakte ik een kort artikel en video.

Ik kende Argi+ nog niet, maar de onderstaande eigenschappen trokken mij over de streep. Ook even googlen levert veel positieve verhalen van sporters op.  Ik ben echter van het type “eerst zien, dan geloven” en tegelijkertijd erg nieuwsgierig.

Wat is Argi+

ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. Het heeft de perfecte samenstelling om uw sportprestaties op natuurlijke en veilige manier kunnen verbeteren. L-arginine zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en voedingstoffen.

Argi+ met L-Arginine heeft o.a. de volgende eigenschappen:

  • Bouwt spieren op en verbrandt vet door de schildklier te stimuleren tot grotere productie van het groeihormoon;
  • Ondersteunt de lever te beschermen en schadelijke stoffen onschadelijk te maken
  • Bevordert meer spiermassa en kracht, terwijl de hoeveelheid vetweefsel wordt verminderd.
  • Bevordert het herstel van de spieren na de inspanning.

ARGI+ werd negatief getest op dopingsubstanties en staat vermeld op de Kölner Lijst / Cologne lijst.

Wanneer gebruiken?

Je kunt de Argi+ in feite op ieder gewenst moment van de dag innemen afhankelijk van je doel. In relatief korte tijd en op nuchtere maag drinken bijvoorbeeld ’s ochtends na het opstaan, om het optimale effect te bereiken. Voor een positief effect op je energieniveau gedurende de gehele dag; drinken op elk gewenst moment. Of ’s avonds net voor het slapen gaan ter bevordering van de afgifte van het groeihormoon. Bij training kan men echter ARGI+ het beste innemen één uur na de laatste maaltijd en 30 – 60 minuten vóór de training.

Hoe gebruiken?

Argi+ wordt geleverd in poedervorm, verpakt in kleine zakjes. Voor het dagelijks gebruik mix je de inhoud van een zakje met 2 glazen (0,5 l) of 3 glazen (0,75 l) water. Goed roeren en de poeder lost op. Het water krijgt vervolgens een roze kleur. Als na het drinken resten in het glas achterblijven, gewoon nog met een beetje water naspoelen en drinken.

Mijn mening

Ik heb gedurende 15 dagen dagelijks Argi+ gebruikt. Zowel op trainingsdagen als op de rustdagen. Ik nam steeds de helft voor de training en een helft na de training. Ik heb dat gedaan in een periode zonder wedstrijden. Ik vind het persoonlijk risicovol met iets nieuws te beginnen zonder dat je weet welk effect het tijdens wedstrijdbelasting op de maag kan hebben. Argi+ is prima te drinken. Licht zoet zonder te overdrijven. Overigens heb ik tijdens het gebruik van Argi+ geen maagproblemen ondervonden.

Tijdens de periode van 15 dagen heb ik op verschillende manieren getraind. Duurlopen, korte afstanden en pittige trailtrainingen. Met als doel om te testen in hoeverre Argi+ zonder voor een beter herstel na een training. Dat en het vergroten van kracht waren voor mij de voornaamste redenen om Argi+ te proberen. Na een periode van 15 dagen kan ik concluderen dat ik sneller herstel. Zelfs de kleine pijntjes die ik als 45-jarige hardloper (met een hardloopcarriere van 25 jaar) normaliter voel zijn voor het grootste deel verdwenen.

Wat mij betreft is Argi+ dus absoluut een aanrader.

Zelf proberen? Bezoek dan deze website

Verder verwijs ik je graag naar de Facebookpagina. Voor aanvullende info kun je ook contact opnemen met Raymond Vinkestijn, telefoonnummer 06-42404997 (ook voor whats app bereikbaar)

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.