Runnersworld Night Run (in meer dan 20 plaatsen)

Geschikt voor iedereen die de afstand van ongeveer 5 km goed aankan.

https://www.runnersworld.nl/blog/focus-in-het-donker-schrijf-je-nu-in-voor-de-runnersworld-night-run/

Op zondag 17 december 2017 vindt de vijfde editie van de Runnersworld Night Run plaats. Op ruim 20 locaties in Nederland kun je deelnemen aan dit sfeervolle loopevenement in het donker. Geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar die de afstand van ongeveer 5 km goed aankan. Let op: iedere locatie organiseert zijn eigen Night Run en bepaalt de afstand en starttijd.

Hardlopen in het donker; heb je hier aan gedacht?

Focus in het donker! In het donker is je focus groter, omdat je nu eenmaal minder ziet. Enkel straatverlichting en voorbij rijdende auto’s vallen je op. Je wordt niet afgeleid door wat er gebeurt, je focust je op de weg en jouw loopritme. Tijdens de Night Run focus jij je niet alleen op jouw run, maar ook die van een ander. Samen met de andere hardlopers loop je voor KiKa. Focus (je) in het donker.

Doe jij ook mee samen met je vriend, vriendin, broer, zus of loopmaatje? Elke deelnemer ontvangt bij inschrijving een gratis hoofdlampje en glow goodies (zolang de voorraad strekt)

Het inschrijfgeld voor de Runnersworld Night Run bedraagt € 10,- en hiervan gaat € 2,50 rechtstreeks naar KiKa. Door jouw deelname steun je dus direct het goede doel. Inschrijven kan tot en met 12 december 2017.

Meer info over locaties en inschrijven doe je hier»

 

 

Via Runnersworld
Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.