Ren jij mee met TeamKWF?

Durf jij de uitdaging aan?

foto: Teamkwf.nl

Met Team KWF ren je verder, elke kilometer draagt bij aan onderzoek in de race tegen kanker. Of je nu een beginner of geoefende hardloper bent. Of je nu 5 km hardloopt, een hele marathon of liever aan een Obstacle run deelneemt. In dit artikel vertellen we je hoe je je kunt aansluiten bij Team KWF en aan welke hardloopevenementen je (met korting) kunt deelnemen.

Vorig jaar riep acteur Ruud Veltkamp jullie in ons artikel al op, om mee te doen. Dat doet hij dit maal opnieuw. In de onderstaande Youtube video legt hij uit welke hardloopuitdaging hij dit jaar aangaat.

Doe je mee met Team KWF Eindhoven met Ruud Feltkamp? Inschrijven voor Team Ruud doe je hier!
Voor Eindhoven heeft KWF  ook Fien Vermeulen van Q-Music zo ver gekregen om mee te doen met een team. Zij heeft zelf kanker gehad, dus dit is echt een overwinning op zichzelf. En inmiddels heeft ze een team van 40 mensen verzameld, die allemaal minimaal 250 EUR gaan ophalen voor kankeronderzoek. Meer informatie over en aansluiten bij haar team doe je hier.

Ben je even niet in vorm of in de gelegenheid om zelf deel te nemen, dan kun je Ruud, Fien en hun teams steunen met een donatie. Steun Team Fien  /  Steun Team Ruud

Zo doe je zelf mee met TeamKWF

Kies jouw hardloopevent en laat je sponsoren voor kankeronderzoek. De inschrijfkosten bedragen voor de meeste events €15. De kosten voor Mud Masters Biddinghuizen bedragen €27,50 i.p.v. €62,50. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is. We helpen je natuurlijk graag met deze sponsortips. Je kunt je inschrijven als individu of teamlid en of een eigen team formeren.

Dit krijg je van ons:

• Startbewijs van jouw hardloopevent
• Team KWF-shirt
• Toegang tot Team KWF vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan Team KWF-community

Aan deze hardloopevents kun je deelnemen

Op Teamkwf.nl/ren-mee staat een actueel overzicht met de hardloopevents waarvoor je je kunt inschrijven. Wees er snel bij!

Doe net als de achte stoere dames van Team Hellendoorn. Zij gaan op 23 september in Biddinghuizen de strijd met de modder aan tijdens de Mud Masters Obstacle Run. Zij trainen samen en zamelen ook samen geld in voor KWF. Lees hier meer over deze bikkels.

Wil jij weten wat er allemaal bij een Obstacle Run komt kijken? Lees dan onze artikelen en bekijk de video’s op de OCR-pagina.

Doe jij mee met Team KWF? Laat hieronder een reactie achter en laat ons weten wat jou motiveert en hoe je je op een Team KWF hardloopevent voorbereid.

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.