4 Netflix documentaires over hardlopen

Dit mag je niet missen

Heb jij een Netflix abonnement? Dan heb je toegang tot een aantal indrukwekkende series en documentaires over hardlopen. Pak je afstandsbediening er alvast bij en laat je verrassen.

Ben jij een Binge watcher? Voor wie deze term totaal onbekend is: Binge watching is het achter elkaar kijken van televisie series. Binge watching of Bing viewing is populair geworden sinds de opkomst van Netflix. Naast met name fantastische series kun je daar ook een aantal indrukwekkende documentaires over uiteenlopende onderwerpen bekijken.

Wist je dat er een aantal prachtige documentaires over hardlopen beschikbaar zijn? Dus ruk je los van de series en bekijk onze favoriete documentaires over hardlopen. Deze vier wil je niet missen!

Netflix 100 meters100 meters

Een triatlon is zelfs voor de beste atleten een zware opgave, en voor Ramon eigenlijk een onmogelijke. Toch gaat hij ervoor. Over een man met de ziekte MS die besluit mee te doen aan de Iron Man. Bekijk deze docu»

 

Netflix docu: RaceRace

Een Afro Amerikaan neemt het op tegen de beste atleten van het Derde Rijk. Hitler is niet blij met de uitslag. Bekijk deze docu»

 

Karl Meltzer: made to be broken

Volg de ultrarunner tijdens zijn laatste poging om in een recordtijd meer dan 3000 km af te leggen op de Appalachian Trail. Bekijk deze docu»

 

The Barkley MarathonsThe Barkley Marathons: The race that eats its young

Tijdens een slopende wedstrijd die is ontstaan na een historische ontsnapping, worden atleten mentaal en fysiek getest in een marathon die maar weinig mensen uitlopen. Bekijk deze docu»

Meepraten over alles wat met hardlopen te maken heeft? Kom eens langs op Facebook of Instagram!

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.