KikaRun: lopen voor het goede doel


Tips: 
  • download: e-book "hardlopen in 5 stappen"
  • download: hardloop-en fitnessschema's
  • koop: hardloopkleding en accessoires
  • volg ons op instagram & facebook

Kikarun Team SheepSheepIk zal niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn die geld probeert in te zamelen voor het goede doel. Toch meen ik me te moeten inzetten voor Kika.

Waarom nu juist Kika ?

Van alle kinderen die kanker krijgen, overleeft 25% van hen het niet. Donaties van particulieren en bedrijven zijn noodzakelijk om onderzoek te verrichten. KiKa heeft als doelstelling 95% genezing in 2025 en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig.

KikaRun

de Kikarun is een jaarlijks evenement waarbij op verschillende plaatsen in Nederland geoefende en beginnende hardlopers aandacht vragen voor de strijd tegen Kinderkanker. Meer info over de locaties en data vind je hier. De lopers lopen individueel of als team een afstand. In de periode voorafgaand aan het evenement proberen deelnemers zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Team SheepSheep

Zaterdag 28 juni neem ik samen met 6 bevriende hardlopers deel aan de 10km Kikarun in Rotterdam. We noemen ons team ´SheepSheep´. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk geld op te halen. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken !  We zoeken dus nog een paar sponsors.

Meer info over ons team SheepSheep : www.sheepsheep.nl
Een sponsorbedrag doneren (elke euro wordt gewaardeerd) kan op: https://www.runforkika.nl/SheepSheep

Team SheepSheep bestaat uit een wisselende samenstelling van hardlopers. Lopers met ervaring van korte afstanden, lange afstanden en lopers welke een nieuwe TOP-prestatie willen leveren van 10 kilometer.

De volgende lopers maken deel uit van team SheepSheep en gaan de strijd aan tegen kanker. Met elkaar gaan ze voor een zo hoog mogelijk sponsor bedrag om de genezingskans van 75% nu te verhogen naar 95% in 2025.

Maak kennis met de lopers van Team SheepSheep

Teamlid SheepSheep Teamlid Mandy Teamlid Wilma
Teamlid Rien Arjan Teamlid Ida
Teamlid Essie
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.