4 betaalbare hardloophorloges met ingebouwde hartslagmeting

uitgezocht: de beste exemplaren voor onder EUR 200,-

Meten = weten. Veel hardlopers zijn gek op statistieken. Hoe lang heb ik over die 5 of 10 km gedaan? Hoe zat het met mijn hartslag? Hoe meet ik een intervaltraining?

Allemaal vragen die met een degelijk hardloophorloge eenvoudig kunnen worden beantwoord. Wij onderzochten welke hardloophorloges zijn voorzien van een ingebouwde hartslag/polsmeting EN niet meer dan €200 kosten. In dit artikel geven we kort weer welke exemplaren onze persoonlijke favorieten zijn. Bekijk de video’s en “meer info”-knop voor aanvullende informatie, beschikbare kleuren en actuele prijzen.

Fitbit Versa Lite (€ 159)

Fitbit (Versa Lite)De Fitbit Versa Lite is een smartwatch en sporthorloge die je de hele dag draagt en helpt om bewuster te leven. De Fitbit Versa Lite voorziet je van gepersonaliseerde inzichten welke je helpen om jouw doelen te bereiken. Op je werk of thuis gebruik je Versa Lite niet alleen om de tijd af te lezen maar ontvang je notificaties van onder andere telefoontjes en reageer je snel op berichten. Is het tijd voor een sportieve activiteit? 1-2-3 go!  Ben je meer een renner of fietser, dan geeft de GPS tracker (alleen in combinatie met je telefoon) je inzicht in afgelegde kilometers en bijbehorende tijden.

MEER INFO EN KOPEN

 

Garmin Forerunner 35 – GPS Sporthorloge (€ 129)

Garmin heeft al jaren ervaring met het maken van sporthorloges. De Forerunner 35 behoort tot de goedkopere hardloophorloges die Garmin produceert.

Blijf fit, analyseer en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle, lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken GPS-hardloophorloge is uitgerust met Elevate™ hartslagmeting op de pols, zodat je zonder hartslagband om de borst kunt lopen! Daarnaast functioneert dit horloge ook als activity tracker en telt onder andere het aantal stappen en de verbrande calorieën. Het monitoren van het slaapritme en de slaapkwaliteit zorgt voor voldoende herstel.

meer info en kopen

Garmin Forerunner 235 – GPS hardloophorloge (€ 199)

Garmin 235 hardloophorlogeDe Garmin ForeRunner 235 is een fantastisch sporthorloge met hartslagmeting op de pols. Je hoeft alleen je horloge om te doen, je hardloopschoenen aan te trekken en je bent helemaal klaar om te gaan.In de hogere prijsklasse is het een horloge bedoeld voor de fanatieke hardloper, maar ook voor degenen die speciaal geïnteresseerd zijn in gezondheid & fitness. Lees tijdens het lopen gemakkelijk je hartslag en hartslagzone af. Je stemt zo beter af of je op het juiste inspanningsniveau rent. Het horloge biedt een racetijdprognose en hersteltijd. Je smartphone tevoorschijn halen om je muziek te bedienen hoeft niet meer, want dit doe je via de knoppen van de Forerunner 235.

MEER INFO EN KOPEN

Polar M430 GPS Sporthorloge (€ 169)

Polar M430 horloge met hartslagmetingDe Polar M430 is alles wat je nodig hebt tijdens het sporten. Het is een zeer compleet, waterdicht GPS sporthorloge met vele slimme trainingsfuncties. Hij beschikt over razendsnelle GPS en een ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse activiteit en je slaappatroon. Dankzij de ingebouwde hartslagmeter met 6 LED’s hoef je geen borstband meer te dragen. De M430 maakt gebruik van Polar’s zelf ontwikkelde optische hartslagmeting met een uniek algoritme, dat steeds verder geoptimaliseerd wordt.

MEER INFO EN KOPEN

Meepraten over alles wat met hardlopen te maken heeft? Kom eens langs op Facebook of Instagram!

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.