Yu Man Race; doe je mee?! – uitgesteld!

hardlopen met of zonder obstakels op de Sallandse Heuvelrug

photo copyright Yu man Race

Het mag weer! Ben jij ook zo toe aan een heerlijke hardloopevenement? Met de Yu Man Race (voorheen bekend als de Strongman Run) staat er weer een mooie hardloopwedstrijd zonder OF met obstakels voor de deur.

update 28 juli ’20: de Yu Man Race is helaas uitgesteld en zal in september 2021 plaatsvinden. Meer info.

10 km / 21 km – 5 september

Ben je gek op hardlopen maar heb je niet zoveel met obstacleruns? Dan is de 10 km of halve marathon op zaterdag 5 september iets voor jou. De Yu Man Race organiseert die dag een mooie en pittige run (verhard en onverhard) door de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug (omgeving Hellendoorn). Kies uit de afstanden: 10KM of 21KM.

We mogen  van Yu Man Race 25% korting op tickets geven.

Obstacle Run: 5KM, 10KM, 15KM of 21KM – 6 september

Op zondag 6 september maken we er een spektakel van. De vernieuwde obstaclerun laat je kennis maken met een pittige obstakels. Dat wordt gegarandeerd zweten en modderhappen!

Wij dagen jou uit om mee te doen aan de YU MAN RACE OBSTACLE RUN. Dé vernieuwde OBSTACLERUN op 6 september 2020 in Hellendoorn! Deze wil je niet missen! Kies je uitdaging en overwin alleen of samen met je vrienden, familie of collega’s die 5KM, 10KM, 15KM of 21KM. Dit jaar is er een extra element toegevoegd aan het zware en inmiddels zeer bekende parcours, namelijk vuur! Het wordt één groot spektakel. Ja dit lees je goed! Durf jij het aan, samen met duizenden andere obstacle runners dit parcours te overwinnen?

Met de Yu Man Race App wordt je topfit!

Ook  het publiek kan zich prima vermaken met draaiende dj’s, Foodtrucks, hotspots en een verrassend start/finish terrein!

We mogen  van Yu Man Race 25% korting op tickets geven.

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.