Kamp van Koningsbrugge: getraind worden als een Commando, door Commando’s

Kamp van Koningsbrugge is een tv-programma van de AvroTros .De eerste serie van Kamp van Koningsbrugge werd in het najaar van 2020 uitgezonden.

Daarin zocht Jeroen van Koningsbrugge vijftien gewone burgers, die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten.

Format TV-programma “Kamp van Koningsbrugge”

In 9 afleveringen worden de 15 geselecteerde mannen en vrouwen mentaal, fysiek, tactisch onder handen genomen. De 15 mannen en vrouwen zijn fysiek topfit door hun achtergrond in talloze sporten zoals hardlopen, triathlons en cross-fit, maar van een Operator bij het Korps Commandotroepen wordt het uiterste gevraagd. Hoeveel van hen de eindstreep halen zien we uiteindelijk in de laatste aflevering.

Afleveringen Kamp van Koningsbrugge en Kamp Waes terugkijken

Bekijk hier de trailer van Kamp van Koningsbrugge. Alle aflevering terugkijken doe je gratis via NPO startKamp van Koningsbrugge is overigens gebaseerd op het Vlaamse “Kamp Waes”. De afleveringen van “Kamp Waes” kun je ook terugkijken; bekijk ze hier.

Trainingsschema’s Kamp van Koningsbrugge en Kamp Waes

Wil jij net zo fit worden als de kandidaten van Kamp Waes en Kamp van Koningsbrugge? De makers hebben trainingsschema’s gemaakt die de fysieke inspanning naboots.

Trainingsschema Kamp Waes

Trainingsschema Kamp van Koningsbrugge

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.