Hersteldrank voor hardlopers

  • Eerste hulp bij hardlopen: Hoe kies ik de juiste hardloopsokken; wat is echt belangrijk? meer info


Ik heb het hier niet over een lekker koud biertje, maar over producten die je daadwerkelijk laten herstellen na het hardlopen.

Er is post!

Afgelopen week bracht de postbode ons een aantal producten van het merk Amacx, die door de webshop Duursport.nl worden verkocht. Naast de Isotonic gel en de Energy bar (die ik overigens later zal testen) ontvingen we de “Recovery Drink – Muscle Recovery Kickstart“. Dat klonk veelbelovend!

Gisteren stond een flinke duurloop op het programma. Voorheen nam ik na de training genoegen met een isotone dorstlesser en betrapte mezelf erop dat ik na een uurtje de kasten opentrok i.v.m. flinke snaaitrek 😉 Niet echt handig dus. Toen ik het etiket van de Recovery drink van Amacx las wist ik dat die snaaitrek hiermee weleens verleden tijd kon gaan worden. De  Amacx Recovery drink bevat namelijk een mix van koolhydraten, eiwitten en supplementen die perfect aansluiten bij de behoeften van vermoeide duursporters-spieren.

Amacx shakeNa de training vulde ik de bidon met 750 ml water en 4 scheppen Recovery Drink poeder. Effe goed schudden (geen klonten!!) en drinken maar. Daar waar met name veel isotone dorstlessers erg zoet zijn, vond ik de Recovery Drink lekker fris met een goede mix van lichtzoet en een beetje zuur.

Inmiddels zijn we een dag verder en voel ik de vermoeidheid in de benen een stuk minder. En oh ja!! Die snaaitrek is ook verdwenen. Binnenkort hoor je ook mijn mening over de Isotonic gel en Energy bar. Die producten zijn in tegenstelling tot de Recovery Drink juist geschikt voor voor of tijdens de training.

MEER HERSTELPRODUCTEN BEKIJKEN→

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.