Zinger: de betere dorstlesser

Na een flinke duurloop lust ik wel een slokje.  Echter de meeste dorstlessers zitten boordevol geraffineerde suikers en kunstmatige smaak-, kleur-en zoetstoffen. Water vind ik net te saai, dus wat te doen?

Zing AnythingZing Anything

Toevallig kwam ik een paar weken geleden op internet de oplossing tegen: Zing Anything

Omdat ik vond dat dit een mooie oplossing voor hardlopers zou kunnen zijn, besloot ik de mensen achter dit product te mailen. Ik vroeg of ik een Zinger mocht testen. Enkele dagen later had ik een exemplaar in huis. Ik ontving de ‘Citrus Zinger’. De Zinger is er echter is nog veel meer uitvoeringen. Hier zie je ze allemaal.

Hoe werkt de Zinger?

Ik zal kort uitleggen hoe het werkt. De Zinger is een waterfles die je in een handomdraai kunt vullen met zelf gekozen fruit, waardoor je voorzien bent van een heerlijke dorstlesser. Bekijk voor de werking ook even de video.

Inmiddels sleep ik de Zinger overal mee naar toe. Naar hardloopwedstrijden, maar ook tijdens het werk probeer ik voldoende te drinken en grijp ik dus naar de Zinger.

De Zinger is in diverse uitvoering beschikbaar op Zing Anything.

 

Meepraten over alles wat met hardlopen te maken heeft? Kom eens langs op Facebook of Instagram!

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.