Veters strikken voor hardlopers

Veters strikken. Op de kleuterschool hebben we het allemaal al geleerd. Ik kan me de dag dat ik mijn veterdiploma nog goed herinneren. Waarom? Omdat ik kennelijk een hele andere vetertechniek hanteerde dan mijn klasgenootjes.

Hardlopen en veters strikken

Ik heb de afgelopen jaren mijn vetertechniek verder toegepast op mijn hardloopschoenen. Ik had vaak last van tintelende voeten, omdat ik mijn veters te strak strikte. Elke voet is anders en vereist een eigen manier van strikken. Heb jij een hoge wreef, voelen je schoenen te strak aan, zwarte nagels, een slippende hiel of een brede voet? Probeer dan eens de onderstaande vetertechnieken. Succes!
veteren voor hardlopers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meepraten over alles wat met hardlopen te maken heeft? Kom eens langs op Facebook of Instagram!

Lees ook:
2 reacties
  1. Inge zegt

    Super dit! Nu nog uitvogelen welke ik pak. Ik heb namelijk een hoge wreef, brede voet én m’n voeten tintelen omdat het te strak zit!

  2. Arjan de Vreede zegt

    Ben benieuwd naar het resultaat Inge. Laat gerust even weten hoe het voor je uitpakt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.