Ren voor KiKa in Berlijn, Chicago, New York, Valencia, Berlijn of Orlando (Walt Disney World)

‘De moeder aller marathons’, dat is de de bijnaam van de TCS New York City Marathon die zondag 4 november plaatsvindt. Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een hele marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Marathon-liefhebbers worden opnieuw verwend door het geweldige aanbod aan marathons die men dit jaar kan lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Na de marathon van Tokyo, Londen en de Great Wall gaat de oranje stoet dit jaar nog naar Berlijn, New York, Valencia en Chicago en in 2019 naar Orlando voor de Disney World marathon.

Bucketlist-marathon

Als marathonliefhebber moet je hem eens in je leven gelopen hebben: dé New York City Marathon. De 42-kilometer lange route loopt sinds 1976 door vijf stadsdelen van NYC, onder andere door het wereldberoemde Central Park en tussen de wolkenkrabbers van Manhattan. De stad, het parcours en de vele toeschouwers maken het tot de ultieme bucketlist-marathon.

KiKa-virus

Andrea Schot uit Oldenzaal is één van de KiKa-runners: Ik ben in aanraking gekomen met Run for KiKa Marathon door een sponsoring van een oud-collega bij de vrijwillige brandweer, hij had een schitterend bedrag voor KiKa bij elkaar gefietst! Toch vond ik het heel lastig om uiteindelijk op ´JA´ te klikken. Waar haal ik het geld vandaan? Hoe ga ik het doen? Bizar genoeg was het bedrag heel snel binnen en staan inmiddels na de Great Wall, Run for KiKa Marathon Tokyo én New York op de planning.”

¨Het is zo ontzettend leuk¨

Nogmaals antwoord Andrea volmondig met ´JA´ op de vraag: ¨Ben je besmet met het KiKa virus?¨ Andrea vervolgt: ¨Een enthousiaste club mensen, de hulp, vrijgevigheid en bijzondere mensen die je tegenkomt tijdens je zoektocht naar het gevreesde sponsorgeld voor KiKa. Het is zo ontzettend leuk en waardevol. Met dit geld ondersteun je een fantastisch mooi doel, die streven naar genezing van kinderkanker.”

 

Ben jij geïnspireerd en wil je komend jaar ook deel uitmaken van een fantastische groep? Wees er dan snel bij! Voor meer informatie en inschrijvingen: https://2019.runforkikamarathon.nl/ of vraag de gratis informatiebrochure van Run for KiKa Marathon 2019 aan!

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.