Over hardloopschema’s en hardlooptips kunnen we je alles vertellen. Van het verkopen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires hebben we echter geen kaas gegeten. Dat laten we graag aan anderen over. Hier volgt een opsomming van de korting- en salesacties van onnze favoriete hardloopwinkels.

Aktiesport.nl is een webwinkel waar hardlopers kunnen kiezen uit een ruim assortiment hardloopkleding en accessoires. De kortingen in de SALE kunnen oplopen tot maar liefst 75%.

De Body&Fitshop is HET adres voor duursporters en krachtsporters, heeft met grote regelmaat kortingsacties. Kortingen kunnen oplopen tot wel 70%.

Bol.com heeft een groot assortiment met hardloopkleding, schoenen en accessoires zoals verlichting, oordopjes, drinkflesjes en meer. Scoor je hoge kortingen op hun speciale hardlooppagina.

Decathlon kortingenDecathlon verkoopt hardloopspullen van bekende merken EN hun eigen merk “Kalenji”. Daarmee biedt Decathlon betaalbare kwaliteit. Op de “laatste kans pagina” staan de mooiste aanbiedingen.

duursport kortingOp zoek naar voordelig geprijsde gelletjes, repen, carbloaders en isotone dorstlessers? Dan ben je bij Duursport.nl aan het juiste adres. Op de aanbiedingen-pagina zijn diverse 2+1 gratis aanbiedingen en dergelijke te vinden.

 

Schaper Sport heeft in haar webshop diverse producten zoals bandages, braces en ice packs voor behandeling van knie, enkel, rug/romp, schouder, elleboog en hand & pols. Met de kortingscode ‘hardloopnet’ krijg je 10% korting op alle producten.

 

 

In de winterperiode is het belangrijk om de spieren voor, tijdens en het na het hardlopen warm te houden. Thermokleding (ondergoed) is de oplossing. Thermokleding.nl heeft een ruim assortiment van o.a. Odlo, Craft en Helly Hansen die uitermate geschikt is voor hardlopers en andere duursporters.