Redacteur worden

Ben jij een beginnende of juist gevorderde hardloper en vind je het leuk om je hardloopervaringen te delen met andere hardlopers? Dan is Hardloop.net op zoek naar jou.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar redacteurs/bloggers die minimaal een keer per maand een bijdrage willen leveren, schrijverstalent hebben en de Nederlandse taal machtig zijn. Jouw artikel/blog wordt gepubliceerd op Hardloop.net en gedeeld met ruim 12.000 volgers van onze Facebookpagina. Jouw bijdragen mogen overal over gaan, zolang er maar een directe link is met hardlopen (voeding, trainingstips, wedstrijdverslagen etc.)

Wat levert het op?

Je krijgt een eigen redacteurspagina (zie voorbeeld) en wordt toegevoegd aan onze ‘Hall of Fame‘. Tevens worden we met regelmaat benaderd door webwinkels in hardloopkleding en hardloopaccessoires die hun producten door ons laten reviewen. Als je daartoe bereid bent mag je die producten testen en in de meeste gevallen ook houden.

Ik heb al een eigen blog/Insta, wat nu!?

Dat is geen probleem. We vragen je wel om unieke inhoud aan te leveren; geen kopie van artikelen van je eigen blog. Uiteraard mag je in de artikelen/blog verwijzen naar je eigen blog/instagram etc..

Hoe nu verder?

Als je het leuk vindt om redacteur/blogger te worden, stuur dan een email naar info@hardloop.net en laat weten waarom jij ons team wil versterken. Uit de reacties pikken wij ongeveer vijf redacteurs om ons team te versterken.