Idsme SOSband: veilig onderweg!

Op Hardloop.net besteden we regelmatig aandacht aan hardloopaccessoires. Hardlopen is een populaire sport. Er is dan ook een ruime keuze aan allerlei handige accessoires. Als het gaat om veiligheid zijn er verschillende accessoires aanwezig. Hoewel hardlopen een erg veilige sport is, zijn er toch een aantal zaken waaraan je dien te denken. Een inkopertje: zorg dat je wordt gezien door hardloopverlichting en reflecterende kleding of accessoires te dragen.

Wellicht minder bekend, maar zeker zo belangrijk!
Zorg dat je in geval van nood laat weten wie je bent en met wie er contact kan worden gezocht.

Zorg dat tijdens het hardlopen je vitale gegevens  voor een derde persoon makkelijk zijn te vinden. De oplossing vond ik in de vorm van een armband van Idsme.nl.

Id’s me is een SOS armband en ID voor Sporters. Je persoonlijke vitale gegevens worden met een armbandje om de pols gedragen. In een noodsituatie weten hulpverleners je naasten te bereiken.

Hoe werkt het:

Bij bestelling van de SportID Mini en maxi krijg je een setje van vier polsbandjes in vier maten. Geen moeilijk gedoe met het opmeten van je polsmaat. Je krijgt 4 verschillende maten van je gekozen kleur geleverd. Er is er dus altijd een bandje dat past!

Bij de armbandjes wordt een RVS plaatje geleverd. Je geeft bij het bestellen zelf aan wat daar op moet worden geplaatst. Minimaal je naam en de contactgegevens van de persoon of personen die moeten worden gewaarschuwd als er iets aan de hand is. Maar er is ook ruimte voor belangrijke medische informatie. Bijvoorbeeld een allergie of een ziekte waarvan hulpverleners direct op de hoogte dienen te zijn.

Voor aanvullende informatie verwijs ik je graag naar Idsme.nl.

Lees ook:
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.