algemene voorwaarden


Tips: 
  • download: e-book "hardlopen in 5 stappen"
  • download: hardloop-en fitnessschema's
  • koop: hardloopkleding en accessoires
  • volg ons op instagram & facebook

Hardloop.net voorziet de beginnende en (meer) ervaring hardloper van uitgebreide informatie over onder meer hardloopschema’s, voorkomen van blessures, voeding en hydratatie en het gebruik van hardloop-apps en andere hulpmiddelen.

Raadpleeg bij twijfel een huisarts

Bij het geven van hardlooptips en adviezen pretenderen wij nimmer de wijsheid in pacht te hebben. Elk hardloper heeft een andere conditie, lichaamsbouw en gevoeligheid voor blessures of andere medische klachten. De makers van Hardloop.net zijn niet verantwoordelijk voor de gezondheid van de lezers van onze artikelen. Ben je een absolute beginner, twijfel je over je lichamelijke conditie of bestaat de kans op erfelijke aandoeningen , raadpleeg dan altijd eerst een huisarts voor je begint met hardlopen. In het geval van blessures adviseren we je bovendien, om je te laten behandelen door een huisarts of fysiotherapeut. Deze website is uitdrukkelijk geen vervanging van medisch advies.

Privacy & Cookies

Bezoekers aan Hardloop.net verstrekken privacygevoelige gegevens. Tevens worden om diverse redenen cookies geplaatst.itgebreide informatie over ons cooky- en privacybeleid is hier terug te vinden.

Website promoten en adverteren

Op onze linkpagina maken wij graag ruimte voor andere hardloopgerelateerde  websites en hardloopweblogs. Wij zijn daarbij uitsluitend op zoek naar informatieve websites. Een zogenaamde retourlink (geen no-follow) is een verplichting. Commercieel ingestelde hardloopgerelateerde websites kunnen gebruik maken van onze adverteermogelijkheden. Bekijk daartoe de mogelijkheden op onze “adverteerpagina”.

De inhoud van Hardloop.net gebruiken

Linken naar onze artikelen (geen no-follow) is toegestaan. Citeren uit artikelen van hardloop.net is echter alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming en bronvermelding. Neem daartoe eerst contact met ons op.

Publicatie op Facebook

De inhoud van Hardloop.net wordt ook gedeeld via Facebook. Onze Facebookpagina wordt door ons ook gebruikt om aandacht te geven aan andere hardloopgerelateerde items zoals hardloopwedstrijden, motivatietips en leuke hardloopaanbiedingen. Ons volgen via Facebook doe je hier